a

Amada Scandinavian ensimmäinen kotinäyttely

AMADA Scandinavia “Future Technology” Open House 
9. (ke) -11. (pe) lokakuuta 2019

AMADA Scandinavia toivottaa sinut tervetulleeksi Ruotsin Alingsåsiin ”Future technology” teemaiseen kotinäyttelyyn. Näyttelyssä julkaistaan VENTIS, maailman ensimmäinen seuraavan sukupolven kuitulaseri, ja samalla kyseessä on AMADA Scandinavian ensimmäinen kotinäyttely.

Näyttelyn aikana EuroBlech 2018 leikkausteknologia palkinnon voittanut VENTIS kuitulaseri tekee nopeudella ja laadulla vaikuttavia työnäytöksiä ruostumattomaan teräkseen ja alumiiniin, jonka mahdollistaa AMADAN LBC (Locus Beam Control) teknologia, joka asettaa kokonaan uudet standardit laserleikkuuseen.

Vierailijoiden nähtävillä on myös suosittu ENSIS-AJ (6 kW) kuitulaseri nopealla ASF-EU tornivarastolla ja TK-L automatisoidulla kappaleenpoimijalla. Ideaalinen ratkaisu tehokkaaseen tuotantoon!

Saadaksesi monipuolisen katsauksen ohutlevyn työstöön, esillä on myös servotoiminen AE levytyökeskus, hybridi HG särmäyspuristin ja servotoiminen EG särmäyspuristin.

Täydentääksemme korkean teknologian levyntyöstökoneitamme, demonstroimme samalla ensimmäistä kertaa Scandinaviassa V-Factory tuotannonvalvonta ohjelmistoamme. V-Factory mahdollistaa koneen tuotannon ja tilan tarkistuksen missä vain, milloin vain ja mahdollistaa ajantasaiset ratkaisut perustuen reaaliaikaiseen tietoon.

VPSS 3i ohjelmointi ohjelmisto ja AFH / NEX työkalusarjamme täydentävät entisestään kattavan esittelyaineiston.
Tule itse näkemään ja kokemaan, mitä maailman ensimmäinen seuraavan sukupolven kuitulaseri voi sinulle tarjota!

Tapahtumapaikkana AMADA Scandinavian näyttelyhalli Borgens gata 16, Alingsås Ruotsi.

Lisätietoja myyjiltämme:
https://www.amada.fi/yhteystiedot
Tai osoitteesta:
info@amada.fi