EuroBLECH 2022

EuroBLECH 2022

EuroBLECH 2022


AMADA EuroBLECH 2022 messuilla
 

Neljä vuotta sitten AMADA julkaisi kautta aikain kehittyneimmän laserleikkauskoneen, minkä teollisuus oli nähnyt. Mitä AMADA julkaisee tällä kertaa…
 
Tule vierailulle EuroBlech 2022 messuille 25.–28. lokakuuta ja ole ensimmäisten joukossa näkemässä mitä AMADA on visioinut tulevaisuudellesi.

Tänä vuonna otamme askeleen pidemmälle mitä olemme koskaan ottaneet, julkaisemalla uusia tekniikoita, sovelluksia ja tuotantotapoja, jotka tuovat meidät vieläkin lähemmäs asiakkaitamme, samalla kunnioittaen ympäristöä.

Tiedämme, että ratkaisujemme tarvitsee aina tuoda lisää arvoa asiakkaillemme. Haasteemme tämän vuoden EuroBlech messuilla ei ainoastaan ole esitellä tekniikoita, joilla pystymme parantamaan kilpailukykyäsi, vaan pyrimme myös lisäämään arvoa ja kestävää kehitystä.

Toteuttaaksemme tämän “Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa”…
 
Kestävän kehityksen tukeminen
Yli 20 vuoden kokemuksella ekokehittyneiden tuotteiden kanssa AMADA suuntaa hiilineutraaliin yhteiskuntaan. Kaikki AMADA koneet on kehitetty pienentämään energian kulutusta ja hiilijalanjälkeä. Nykyaikana kun energiakustannukset ovat korkeammat kuin koskaan ennen, on energiaa säästävien koneiden kehitys tärkeää. AMADAn ekologiset koneet, kuten esimerkiksi kuitulaser, säästää jopa 80 % energian kulutuksessa verrattuna perinteisiin CO₂-malleihin. Myös servotoimiset levytyökeskukset, särmäyspuristimet ja automaatioratkaisut ovat kaikki kehitetty saavuttamaan korkea käyttöaste, mutta kuitenkin energiankäytön ollessa matala. Ota selvää, miten voit hyödyntää meidän ekologisia koneitamme ja rakenna vihreämpi ja kestävämpi tulevaisuus yhdessä kanssamme!

Ratkaisujen tarjoaminen
AMADA Industry 4.0 ratkaisut ovat jo saavuttaneet merkittäviä hyötyjä asiakkaidemme yrityksissä. Voit odottaa näiden edistymistä myös tänä vuonna ja tulemme tarjoamaan vieläkin innovatiivisempia ratkaisuja, joilla pystymme optimoimaan tuotantonne, yksinkertaistamaan tiedonsyötön ja yhdistämään kaikki tuotantovaiheenne. Selvitä miten AMADAn V-Factory, IoT-tuki ja Order Manager pystyvät yhdistämään kaikki tuotantovaiheet ja samalla sinä hallitset koko tuotantoa. Yhdessä tehostamme toimintaasi, lisäämme tehokkuutta ja parannamme kannattavuuttasi!
 
Työvaiheiden parantaminen
Kaikki automaatioratkaisumme ovat suunniteltu kasvattamaan tuottavuutta, parantamaan tehtaan läpimenoaikaa, lyhentämään työvaiheaikoja ja vähentämään kappalekustannuksia. Meidän levynleikkaus ja -lävistys koneemme sekä särmäysteknologiat yhdistettynä uusimpaan automaatioteknologiaan tarkoittavat, että pystymme tarjoamaan täydellisen ratkaisun 24/7 tuotantoon. AMADAlla on ratkaisu yksittäisestä paletinvaihtajasta, täydestä tornivarastosta, automatisoidusta särmäyssolusta aina isoihin CS varastojärjestelmiin. EuroBlech messuilla tämä valikoima tulee vielä laajenemaan ja pystymme tarjoamaan entistä enemmän ratkaisuja asiakkaillemme. Yhdessä viemme tuotantosi ennätyslukemiin!

Rekisteröidy vierailijaksi ja saa ilmaiset pääsyliput messuille!
Lue lisää:

https://www.amada.fi/rekisteroidy-ja-saat-ilmaiset-euroblech-2022-liput

EuroBLECH 2022

LISÄÄ TIETOA
info@amada.fi

Ville Lipponen
+358 (0)40 551 5247
ville.lipponen@amada.fi

Harri Aaltonen
+358 (0)44 777 8484
harri.aaltonen@amada.fi

Toivottavasti näemme pian!