REGIUS

Pohjoismaiden ensimmäisen REGIUS AJ:n toimitus Turkuun

Laser-Aitta Oy:lle toimitetaan Pohjoismaiden ja Baltian ensimmäinen REGIUS AJ.
Täysin varusteltu REGIUS 3015 AJ kuitulaser ei ainoastaan ole AMADAN tuoteperheen nopein kuitulaser, vaan sisältää myös useita avainasemassa olevia tekniikoita: lineaarimoottorit kaikissa akseleissa, yhtiön oman uuden Laser Integration järjestelmän ja AMADAn alkuperäisen Variable Beam Control tekniikan. Lisäksi uusi AMNC 3i Plus ohjaus sisältää ratkaisuja helppoon käytettävyyteen.

Toimitusjohtaja Jani Tamminen perustelee pian asennettavan koneen ostopäätöstä seuraavanlaisesti:
“Minulla on 15 vuoden kokemus Amadan viidestä eri laserista, ja ne ovat osoittautuneet luotettaviksi ja pitkäikäisiksi koneiksi. Amadan viimeaikainen kehitystyö lasereissa ja liikkeiden optimoinneissa vakuutti entisestään. Tehtiin testejä eri tuotteille, joita olemme tehneet tai meiltä on kysytty tarjousta, niin Regius vakuutti ylivoimaisella nopeudellaan ja laadullaan. Oli jopa 25% nopeampi, kuin laserteholtaan 50% tehokkaampi kone, yhdessä hyvin tyypillisessä tuotteessamme. Totesimme, että Regiuksella pystymme kilpailemaan usein myös perinteisesti levytyökeskuksella tehtävissä töissä.

Lisäksi Amadan käyttämä Fanucin perinteinen G-koodi mahdollistaa älykkäämpien ohjelmien teon käsin, kuin mihin nestiohjelmat tietyissä töissä pystyvät. Erityisesti paljon reikiä sisältäviin ohjelmiin nestiohjelmat eivät välttämättä jaksa laskea edes koko levyn ohjelmaa, niin G-koodilla pystytään kirjoittamaan rivi- ja ristikkokäskyillä ohjelma, joka toimii tehokkaasti.”

Ama-Prom Finland Oy kiittää Laser-Aitta Oy:tä yhteistyöstä, on kunnia-asiamme saada olla osallisena asiakkaidemme kasvutarinoissa.

Lue lisää REGIUS AJ:sta:
https://amada.fi/koneet/laserleikkauskoneet/regius-aj

Laser-Aitta Oy
Klikkaamalla logoa pääset Laser-Aitta Oy:n kotisivuille