Amada henkilökunta

Uusi yhteistyökumppanuus!

Ama-Prom Finland Oy vahvistaa markkina-asemaa yhteistyökumppanuudella AMADA Scandinavian kanssa

AMADA Scandinavia, johtava japanilaisten metalliteollisuuskoneiden toimittaja, on iloinen ilmoittaessaan yhteistyökumppanuudestaan Ama-Prom Finland Oy:n kanssa.

Korkealaatuisesta palvelusta ja tuesta tunnetulla AMADA Scandinavialla on yli 25 vuoden kokemus asiakkaidensa menestyksen ja kannattavuuden edistämisestä innovatiivisin ratkaisuin. Kolmella toimipaikalla ja yli 50:llä myynti- ja huoltohenkilöstöllä Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa Amada Scandinavia toteuttaa ydinfilosofiaansa Locally Responsive – Globally Aware (Paikallisesti reagoiva – Maailmanlaajuisesti tietoinen).

Leo Feeney, AMADA Scandinavian johtaja sanoo: ”Olemme vakuuttuneita, että yhteistyö Ama-Promin kanssa tehostaa entisestään kykyämme tukea AMADAn asiakkaita Suomessa. Tämä saavutetaan rakentamalla yhteistyössä Ama-Promin kanssa sitoutuneen asiakaspalveluun- ja tukeen keskittyneen teknisen infrastruktuurin. Yhdessä tämän kanssa myyntitiimimme tulee panostamaan innovatiivisimpien tuotteiden, kuten ENSIS kuitulaserin ja HG ATC särmäyspuristimen markkinointiin.”

Vuonna 1993 perustettu Ama-Prom on toimittanut suomalaisille asiakkaille AMADAn koko tuotevalikoimaa ja paikallista tukea. Tämän yhteistyökumppanuuden myötä Ama-Promin on mahdollista vahvistaa kapasiteettia ja parantaa kilpailukykyä yhteistyössä AMADA Scandinavian asiantuntijoiden kanssa.

Syuichi Yonemoto, Ama-Promin toimitusjohtaja summaa: ”Olemme jo huomanneet hyvän yhteensopivuuden työskentelysuhteessamme, kommunikaation nopeus ja tiedonjako on ollut erityisen hyvää. Tulemme siirtämään tämän suomalaisille asiakkaillemme kehittääksemme palvelun tasoa. Lisäksi olen jo huomannut tiimimme motivaation kasvaneen.  Kun nämä yhdistetään AMADA Scandinavian mukanaan tuomaan todistettuun kasvuun, pystymme kasvattamaan markkinaosuutta merkittävästi.”

AMADA Scandinavia tulee tarjoamaan teknistä osaamista, ja sitoutuu tukemaan Ama-Promia kaikissa liiketoiminnan osa-alueissa taatakseen asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Tämän vahvan yhteistyökumppanuuden myötä olemme varmoja, että AMADA pystyy toimittamaan Suomen teollisuuden markkinoiden vaatimia standardeja ja kasvamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue myös:

https://www.amada.fi/koneet/sarmayspuristimet/hg-atc
https://www.amada.fi/koneet/laserleikkauskoneet/ensis-aj
https://www.amada.fi/koneet/levytyokeskukset/ae